Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

straatmaker

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever in Waspik zijn wij op zoek naar een straatmaker. Als straatmaker voer je op project basis, onder begeleiding van de uitvoerders, diverse werkzaamheden uit. Hieronder vallen alle vormen van bestrating (van nieuwe bestrating tot reconstructie en onderhoud van bestaande bestrating) en groenvoorziening.

Werkzaamheden

Werk jij graag in de buitenlucht en timmer jij graag aan de weg? Vind je plezier in je werk, samen met het opleveren van mooi werk belangrijk?

Als straatmaker ga je samen met je collega’s werken aan bestratingen. Geen dag is hetzelfde, de ene dag leg je een prachtige tuin aan voor een klant en de andere dag zorg je ervoor dat het verkeer veilig kan rijden door de woonwijk. Aan de hand van tekeningen en eigen maatvoering zorg je ervoor dat de klant tevreden is en jij met een voldaan gevoel de werkdag kan afsluiten.

Gevraagd:

-       Ervaring als stratenmaker

-        In bezit van VCA- een pré

-        Doorzettingsvermogen

-        Flexibiliteit

Heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken? Reageer dan snel met je CV en motivatiebrief via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Sylvana van der Vlist of Ingrid Schellevis via 0162-522600.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

straatmaker, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden