Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

(leerling) CNC draaier

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever in Raamsdonksveer zijn wij op zoek naar een (leerling) CNC draaier.
Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die zelfstandig en accuraat is en die bij voorkeur ervaring heeft met CNC draaien en programmeren en goed inzicht heeft in bewerkingsvolgordes. Ervaring met Okuma-besturing is een pré.

Functie inhoud:
- Zelfstandig instellen van diverse CNC draaibanken
- Zelfstandig programmeren van diverse CNC draaibanken
- Controleren van de producten aan de hand van de productietekening

Heb jij ervaring met CNC draaien en programmeren en ben jij op zoek naar een afwisselende baan binnen een bedrijf met een prettige, directe en open werksfeer? Dan nodigen wij jou van harte uit om naar deze functie te solliciteren! E-mail jouw gegevens naar raamsdonksveer@maximjob.nl.  Bellen kan ook, via 0162-522600 of loop even binnen aan de Prins Hendrikstraat 3 in Raamsdonksveer. Je kunt vragen naar Sylvana van der Vlist of Ingrid Schellevis. We komen graag in contact met jou!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

(leerling) CNC draaier, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden