Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Allround badkamermonteur

Beschrijving:

 

Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar allround badkamermonteurs!
Binnen deze functie ben je breed inzetbaar bij het plaatsen en renoveren van sanitair in de particuliere sector. Ook loodgieters en tegelzetters nodigen wij van harte uit om te solliciteren.

Je werkzaamheden zullen plaatsvinden op verschillende locaties in de regio Breda, waar je dagelijks op verschillende projecten werkzaam bent. Er wordt van je verwacht dat je na een gedegen inwerkperiode zelfstandig op pad zult gaan. Je bent verantwoordelijk voor een perfecte uitvoering van de werkzaamheden en overlegt tijdens de werkzaamheden regelmatig met de klant en projectleider.

Om ervoor te zorgen dat jij je werkzaamheden zo goed mogelijk kunt uitvoeren, worden vervoer en gereedschap ter beschikking gesteld. Je gaat zelfstandig op pad, dus is het van belang dat je in het bezit bent van een rijbewijs B.

Heb jij ervaring in het monteren van badkamers, het zetten van tegels en/of loodgieterswerk en haal jij er voldoening uit om een project perfect op te leveren? Dan nodigen wij jou van harte uit om naar deze functie te solliciteren! E-mail jouw gegevens naar raamsdonksveer@maximjob.nl.  Bellen kan ook, via 0162-522600 of loop even binnen aan de Prins Hendrikstraat 3 in Raamsdonksveer. Je kunt vragen naar Sylvana van der Vlist of Ingrid Schellevis. We komen graag in contact met jou!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Allround badkamermonteur, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden