Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Commercieel medewerker binnendienst service en verkoop Duitstalig

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij ter versterking van het huidige team een medewerker customer service & verkoop Duitstalig native (32-40 uur).

 

Over de opdrachtgever:

Vanuit een geavanceerd distributiecentrum worden dagelijks professionals voorzien van producten uit een zeer ruim assortiment. De verkoop hiervan geschiedt rechtstreeks en via webshops. Het succes van dit bedrijf hangt samen met de optimale service die zij bieden en hierbij houden ze de klantervaring nauw in het oog. Onze opdrachtgever zoekt een collega die deze service minstens net zo belangrijk vindt. Het groeiende bedrijf heeft jarenlange ervaring in hun vakgebied en heeft een informele werksfeer.

 

Over de functie: 

Je bent het aanspreekpunt voor Duitstalige klanten rondom bestellingen. Je zorgt voor een snelle en foutloze verwerking ervan in de beschikbare systemen. Je beantwoordt vragen omtrent afleveringen en handelt inkomende e-mails af. Daarnaast ben je scherp op verkoopkansen, je initieert offertes en verzorgt de opvolging ervan. Oftewel, jij regelt alle zaken die je je kunt voorstellen rondom de bestellingen van bedrijven. Deze bedrijven hebben deze producten nodig, omdat deze essentieel zijn bij de uitvoering van hun praktijk. 

 

Over jou:

Je hebt commerciële feeling, wat betekent dat je van nature aanvoelt wanneer een verkoopkans zich aandient. Ervaring in een soortgelijke functie kan zeker helpen, maar persoonlijkheid, inzet en uitstekende communicatieve vaardigheden vindt onze opdrachtgever zeker zo belangrijker. 

Zoals de functiebenaming aangeeft is jouw Duitse taalvaardigheid uitstekend (native). Ook beheers je de Nederlandse taal.

Je hebt recente ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking. 

Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar en bij voorkeur 40 uur.

 

Interesse in deze vacature:

E-mail jouw Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor nadere informatie kun je bellen 0135219615 en vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. Uiteraard ben je ook van harte welkom op onze vestiging gelegen aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Commercieel medewerker binnendienst service en verkoop Duitstalig, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden