Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Chauffeur Bezorger Deeltijd

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij per direct een parttime chauffeur bezorger. De functie is voor circa drie dagen per week in overleg. Donderdag, vrijdag en zaterdag zijn drukke dagen. Ben je met pensioen en zoek je nog wat aanvullend werk om lekker bezig te zijn, dan is dit ook een ideale baan.

 

Over de functie:

Je gaat bestellingen in een bestelbus bezorgen aan horeca, winkels en grootverbruikers in deze regio. Je maakt hierbij gebruik van een bestelbus. De klanten sta je correct te woord. Uiteraard belaad je de bestelbus op de juiste en meest logische manier en maak je deze schoon na afloop van je werkdag. Op verzoek ben je ook bereid om eventueel andere voorkomende werkzaamheden mee aan te pakken. Kortom een leuke afwisselende functie bij een informeel, professioneel en groeiend bedrijf met jarenlange ervaring. 

 

Over jou:

  • Je bent deeltijd beschikbaar, flexibel en op vrijdagen en zaterdagen beschikbaar. Een derde dag is in overleg, evenals de werktijden.
  • Verder ben je communicatief vaardig, kunt klanten op een prettige manier en correct te woord staan.
  • Jij bent in het bezit van rijbewijs B. Je kunt goed overweg met een bestelbus en bent goed op de hoogte van het wegennet in Oisterwijk en omliggende dorpen en steden. 
  • Het beladen en uitladen van de bestelbus met ook bestellingen die qua gewicht wat hoger uitvallen, is geen probleem voor je.

 

Interesse in deze functie:

E-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor nadere informatie kun je bellen met 0135219615 en vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. Uiteraard kun je ook even binnenlopen aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk. We zien uit naar jouw reactie. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Chauffeur Bezorger Deeltijd, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden