Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Planner Installatietechniek

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever in Boxtel zoeken wij een fulltime planner installatietechniek specialisatie vloerverwarming. 

 

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een jong en groeiend installatiebedrijf. Met behulp van een team aan vaste monteurs en het installatiesysteem verzorgen zij complete projecten richting vloerverwarming voor de installateur van A tot Z. Het team bestaat uit 12 vaste monteurs aangevuld met enige zzp’ers en is enthousiast en gedreven. Het kantoor team bestaat uit 5 personen. Het bedrijf is gevestigd in Boxtel. Zij werken met de CAO metaal en techniek.

 

Over de functie:

Als planner ben je continue op zoek samen met collega’s en opdrachtgevers om de gezamenlijke doelstellingen te behalen op een zo efficiënt mogelijke manier. Je gaat werken met Syntess Atrium. Je hebt veelvuldig telefonisch contact met de monteurs en installateurs. Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en in geschrift zijn daarbij een must.

  • Het inplannen van eigen monteurs en onderaannemers t.b.v. de montage, regelingen en storingen. 
  • Het verzamelen van informatie / tekeningen t.b.v. de uitvoering van de werkzaamheden van de monteurs. 
  • Het maken van werkorders voor de monteurs t.b.v. de montage, regelingen en storingen.

 

Over jou:

  • Je hebt ruime en recente werkervaring als planner installatietechniek
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Bij voorkeur ervaring met Syntess Atrium of een ander gerelateerd programma
  • Kwaliteiten: Communicatief vaardig, initiatief nemend, klantgerichtheid, organiserend, stressbestendig, slagvaardig en probleemoplossend.

 

Interesse in deze vacature:

E-mail jouw Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor nadere informatie kun je bellen 0135219615 en vragen naar Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven. Uiteraard ben je van harte welkom op onze vestiging gelegen in het centrum van Oisterwijk aan de Burg. Verwielstraat 3A. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Planner Installatietechniek, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden