Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Werkvoorbereider Elektrotechnisch

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau zoeken we per direct een fulltime werkvoorbereider productie en service elektro voor lange duur. Wij doen de werving en selectie. Je treedt dus direct in dienst bij de opdrachtgever zelf en gaat de eerste periode niet op uitzendbasis werken.

 

Over de opdrachtgever:

Een professionele specialist in de markt van aandrijvingen en besturingen. Ze produceren standaard producten, maar ontwikkelen en produceren ook oplossingen op maat. Een MKB bedrijf, dat zich omschrijft als no-nonsense. Bestaat al meer dan 10 jaar en is sterk groeiend. Het is een platte organisatie met een informele werksfeer. 

 

Over de functie:

Ter ondersteuning van onze werkplaats en service afdeling zoeken wij een gemotiveerde collega die op full time basis (40 uur per week) kan beginnen.
Naast het opmaken van onze productie dossiers, die bestaan uit tekeningen, stuklijsten, assemblage instructies en handleidingen ga je ondersteunende werkzaamheden verrichten op onze productie- en service afdeling. Het productenpakket is breed, dus de werkzaamheden zijn afwisselend en divers.

 

Over jou:

·          Goede beheersing van Nederlands in woord en geschrift en beheersing van de Engelse- en Duitse taal.

·          Technisch sterk

·          Gestructureerd en nauwkeurig kunnen werken

·          Je bent energiek, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een zelfstandige aanpak, je kunt snel schakelen en informatie goed eigen kan maken en probleemoplossend denken.

·          Ervaring met het werken met een ERP en technisch teken pakket

·          Flexibele instelling

·          MBO 4 diploma en/of HBO werk en denkniveau in een elektrotechnische en/of werktuigbouwkundige richting

·          In bezit van rijbewijs B

·          Woonachtig omgeving Tilburg/’s-Hertogenbosch

 

Interesse in deze functie:

E-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Bellen kan ook tel. 0135219615 of loop even binnen aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk. Je kunt vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We komen graag in contact met jou!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Werkvoorbereider Elektrotechnisch, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden