Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Assemblagemedewerker Elektrische Aandrijvingen en Besturingen

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau zoeken we per direct een fulltime medewerker assemblage voor lange duur. Wij doen de werving en selectie. Je treedt dus direct in dienst bij de opdrachtgever zelf en gaat de eerste periode niet op uitzendbasis werken.

 

Over de opdrachtgever:

Een professionele specialist in de markt van aandrijvingen en besturingen. Een MKB bedrijf, dat zich omschrijft als no-nonsense. Bestaat al meer dan 10 jaar en is sterk groeiend. Het is een platte organisatie met een informele werksfeer. 

 

Over de functie:

Je gaat aandrijvingen en besturingen assembleren en testen en je gaat schakelkasten maken, schema's tekenen en orders inpakken. Verder ga je ook besturingskasten op maat bouwen. Het verzenden van orders hoort ook bij jouw taken. 

 

Over jou:

Je bent 40 uur per week beschikbaar. Verder ben je gemotiveerd, energiek, heb je verantwoordelijkheidsgevoel en een zelfstandige aanpak. Je kunt snel schakelen en denkt probleemoplossend. Het productenpakket is breed en de werkzaamheden zijn heel divers. Hierbij moet je nadenken, nauwkeurig werken en de opdracht goed lezen en uitvoeren. Je bent collegiaal en werkt professioneel.

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur ook enige vaardigheid met de Engelse en/of Duitse taal
  • Technisch sterk (elektrisch)
  • Gestructureerd werken
  • Flexibele instelling
  • LBO/MBO werk- en denkniveau
  • In het bezit van rijbewijs B 
  • Woonachtig in de omgeving Tilburg/Den Bosch

 

Interesse in deze functie:

E-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Bellen kan ook tel. 0135219615 of loop even binnen aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk. Je kunt vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We komen graag in contact met jou!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Assemblagemedewerker Elektrische Aandrijvingen en Besturingen, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden