Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Productiemedewerker Werkplaats

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij per direct een fulltime productiemedewerker werkplaats kozijnen en deuren voor lange duur met uitzicht op een contract.

 

Over de opdrachtgever:

Een MKB bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van kozijnen en deuren van hoogwaardige kwaliteit in een eigen werkplaats.

 

Over de functie:

De werkzaamheden worden uitgevoerd in een grote overzichtelijke werkplaats, waarin meerdere medewerkers werkzaam zijn. Elke medewerker beheert zijn eigen “afdeling”. Na de inwerkperiode is het mogelijk dat je op meerdere werkplekken ingezet gaat worden. Uiteraard is onderling overleg mogelijk en staat de werkvoorbereider je graag te woord om vragen te beantwoorden.

De werkplek die mogelijk onder jouw beheer gaat vallen, omvat de af montage van kunststof kozijnen en deuren. Je gaat onder andere het beslag er op monteren en rubbers bevestigen. Dit betreft in de meeste gevallen maatwerk. In sommige gevallen bij een groter project, zal het seriematig werk zijn. Je werkt aan de hand van tekeningen, waarop je kunt zien of het een draaikiepraam is, driepuntsluiting, standaard kozijn of een andere constructie. Het benodigde materiaal zoek je op in het magazijn en uiteraard let je goed op dat het juiste beslag op het kozijn of de deur wordt bevestigd.

 

Over jou:

Een gemotiveerde en meedenkende werkinstelling. Niet passief, maar actief meedenkend. De werkzaamheden worden staand uitgevoegd en je bent de hele dag fysiek in de weer. Er is ruimte voor ervaren montagemedewerkers, die soortgelijke werkzaamheden eerder hebben uitgevoerd, maar ook voor junioren die het vak willen leren. Ben je dé junior, dan moet je wel van jezelf kunnen zeggen dat je enigszins technisch onderlegd bent/handig bent. Het betreft een vacature die voor lange duur (vast) ingevuld moet worden. Verder is het van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst.

 

Denk jij dat je geschikt bent voor deze leuke baan en/of wil je meer informatie ontvangen?

Dan zijn er diverse contactmogelijkheden. Je kunt de vestiging van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk bezoeken. We zijn gevestigd in het centrum van Oisterwijk aan de Burg. Verwielstraat 3a. Verder kun je jouw gegevens e-mailen aan oisterwijk@maximjob.nl. Telefonisch zijn we te bereiken op 0135219615. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur. We staan je graag te woord en zien uit naar jouw reactie.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Productiemedewerker Werkplaats, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden