Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Hovenier Leerling of Ervaren

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij per direct een hovenier. Dit mag een zelfstandig werkend persoon zijn, maar ook een leerling met enige hoveniersbedrijf opgedaan gedurende een opleiding en/of leerplek.

 

Over de relatie:

Een relatief kleinschalig hoveniersbedrijf dat zich concentreert op de aanleg van tuinen bij particulieren en bedrijven. Een team dat bestaat uit 3 personen, informeel werkt en kwalitatief hoogwaardig en net werk oplevert. 

 

Over de functie:

Je gaat je richten op het aanleggen van tuinen voor particulieren en bedrijven. Je gaat bestaande tuinen leeghalen en deze opnieuw aanleggen met planten en bestrating, etc. Deze aanleg doe je vanaf tekening. Je werkt samen met één of twee collega's. Je voert de werkzaamheden op projectbasis uit. 


Over jou:

Je hebt ervaring als hovenier en/of hebt een opleiding richting hovenier/groenvoorziening gevolgd. Uiteraard heb je veel interesse richting groenvoorziening. Je bent representatief en communicatief vaardig, zodat je klanten op een nette manier te woord kunt staan. Je hebt bij grote voorkeur een rijbewijs B, eventueel aangevuld met een E rijbewijs (aanhangwagen). Je bent verantwoordelijk en houdt van fysiek buitenwerk. 


Interesse in deze functie:

E-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor nadere informatie kun je bellen 0135219615 en vragen naar Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur. Binnenlopen aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk kan natuurlijk ook. We komen graag in persoonlijk contact met jou!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Hovenier Leerling of Ervaren, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden