Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Metaalbewerker Lasser

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zoeken wij per direct een fulltime (minder uur is bespreekbaar) metaalbewerker. De duur van de opdracht is tot de bouwvak. Gedurende de opdracht zal blijken of de vacature na de bouwvak voortgezet kan worden.

Over de relatie:

Een relatief klein dorps bedrijf (eenmansbedrijf), dat onder andere een trendy product vervaardigd, zoals stalen deuren/wanden met glas voor in woonhuizen, kantoren, etc. 

Over de functie:

Je gaat producten in elkaar lassen (mig/mag), slijpen, monteren, etc. Het monteren is veelal bij particulieren en in sommige gevallen bedrijfsmatig. Je gaat in de werkplaats een mooi trendy product vervaardigen (stalen deuren/draaibare wanden die met glas ingekleed worden). 

Over jou:

Je hebt ervaring met lassen (mag/mag), slijpen en monteren. Je hebt interesse om in een klein team te werken. Je bent bereid om in een werkplaats de producten te vervaardigen, maar je wilt ook op projectbasis de producten plaatsen/monteren. Je bent fulltime beschikbaar. Minder uur is bespreekbaar. Ben je bijvoorbeeld met pensioen en wil je 2 tot 3 dagen blijven werken, dan komen we ook graag in contact met je. 

Interesse in deze functie:

E-mail jouw Curriculum Vitae/gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor nadere informatie kun je bellen 0135219615 en vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. Binnenlopen aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk kan uiteraard ook. We zien jouw reactie graag tegemoet. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Metaalbewerker Lasser, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden