Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Montagemedewerker op locatie

Beschrijving:

Voor een project in het Oosten van het land, zoeken wij voor circa 7 weken een montagemedewerker. Dit project gaat midden april van start.

 

Over de relatie:

Een relatief kleiner kwaliteitsbewust installatiebureau met al meer dan 50 jaar ervaring gevestigd in de omgeving van Oisterwijk. Veelal werkzaam voor particulieren en bedrijven in de directe omgeving van Oisterwijk. Renovatie, maar ook particuliere nieuwbouw. Zij installeren van riolering tot en met badkamer. Centrale Verwarming in mindere mate. 

 

Over de functie:

Buiten de bestaande werkzaamheden, heeft dit installatiebedrijf een extra project in het Oosten van het land. Je gaat met eigen vervoer naar dit project toe. Reisuren worden betaald. Met een hulpmedewerker ga je in een vakantiepark een gedeelte van de badkamer in de vakantiehuisjes renoveren. Dit betreft een wastafel en een lamp demonteren (stroom eraf, kroonsteentje loshalen, en waterleiding dicht). Daarbij een tussenwand demonteren. Vervolgens plaats je een nieuwe tussenwand, monteer je de bestaande wastafel en lamp op de nieuwe wand en sluit je alles weer in. Het gaat om 290 vakantiehuisjes. 

 

Over jou:

  • Je bent handig en hebt enige installatie ervaring (metaal, loodgieter, elektro, montage) 
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je bent representatief en communicatief vaardig
  • Je beschikt over rijbewijs B en eigen vervoer in de vorm van een auto
  • Verder beschik je over standaard handgereedschap en werkkleding

 

Interesse in deze functie:

Informeer bij Liesbeth Verhoeven tel. 0135219615. Ook kun je jouw gegevens en/of Curriculum Vitae e-mailen naar oisterwijk@maximjob.nl. Een bezoek brengen aan onze locatie in Oisterwijk kan ook, Burg. Verwielstraat 3A  in het centrum van Oisterwijk. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Montagemedewerker op locatie, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden