Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Montagemedewerker timmerwerkplaats spuiterij

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij per direct een fulltime medewerker voor de timmerwerkplaats en spuiterij. Het is een uitbreiding van het huidige team en de opdracht is voor lange duur met uitzicht op een contract.

Over de relatie:

Een MKB bedrijf met 6 fte in dienst, gevestigd in de omgeving van Oisterwijk met een informele werksfeer.  Er wordt hard gewerkt, medewerkers hebben wat voor elkaar over en dit in een gezellige werksfeer. 

Over de functie:

Al werkend word je een vak geleerd.

Je gaat ongeveer een halve werkdag werken in de spuiterij. Het spuiten/gronden/onderlaag op het hout aanbrengen.

Verder ga je assisteren in de montage. Het nauwkeurig/secuur afwerken van kozijnen en deuren, zoals beslag en sloten/driepuntssluitingen op kozijnen en deuren aanbrengen. 

Over jou:

  • Je bent enthousiast. 
  • Je wilt graag in de praktijk een vak leren, omdat voltijd school je bijvoorbeeld niet meer past.
  • Verder heb je technisch inzicht, je bent handig, werkt nauwkeurig/secuur, het correct opmeten van maten is voor jou geen probleem, in de spuiterij maak je oplettend gebruik van de juiste kleuren.
  • Past in een gezellig en amicaal team met de juiste werkmentaliteit. 

Interesse in deze functie:

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Je kunt jouw gegevens e-mailen naar oisterwijk@maximjob.nl. Ook kun je ons bellen 0135219615 of loop gewoon even binnen aan de Burg. Verwielstraat 3A in Oisterwijk. Je bent van harte welkom bij ons.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Montagemedewerker timmerwerkplaats spuiterij, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden