Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Inpakker Productiemedewerker

Beschrijving:

Voor een vaste opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij een medewerker inpak/productie voor het zorgvuldig schoonmaken, bewerken (machinaal), sorteren, uitvoeren van kwaliteitscontrole, snijden en verpakken van fruit.

 

Over de relatie:

Een bedrijf met jarenlange ervaring in de inkoop, verkoop en bewerking van vers fruit (kiwi, druif, appel, meloen, sinaasappel, aardbeien, etc.) aan bakkers, grootgebruikers en horeca. Zij leveren alle soorten onbewerkt of op maat bewerkt/gesneden. 

 

Over de functie:

  • Het betreft staand werk in een gekoelde werkruimte van gemiddeld 12/15 graden
  • Je gaat zowel handmatig als machinaal werk verrichten
  • De werkzaamheden zijn wat fijner van aard
  • Je komt te werken in een team van gemiddeld 8 personen
  • De werktijden variëren. Je start tussen 08.00 en 10.00 uur en het werk eindigt tussen 15.00 en 17.00 uur. Gemiddeld 30 uur per week. 
  • Het dragen van werkschoenen is verplicht. Bedrijfskleding krijg je van de opdrachtgever.
  • De functie is vacant gedurende het vers fruit en aardbeien seizoen en duurt van maart tot en met circa oktober.

 

Over jou:

Wij zoeken een kandidaat die fijne motorische handelingen kan en wil verrichten en een hoge handelingssnelheid heeft. Het staand werk in een gekoelde omgeving is geen probleem voor jou. Verder heb je geen bezwaar tegen enige flexibele werktijden. 

 

Interesse in deze functie:

E-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor nadere informatie kun je bellen met 0135219615 en vragen naar Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven. Uiteraard mag je ook een bezoek brengen aan Maxim Uitzendbureau gevestigd aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Inpakker Productiemedewerker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden