Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Productiemedewerker assemblage

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever in Raamsdonksveer zijn wij op zoek naar een productiemedewerker assemblage.

Wie ben jij?
Een gemotiveerde techneut met een technische opleiding of achtergrond (LBO of gelijkwaardig) met oog voor detail. Je bent in staat om te schakelen tussen verschillende bewerkingen. Je hebt bij voorkeur een VCA basis certificaat en een heftruckdiploma of bent bereid dit te halen.

Wat ga je doen?
 Binnen een hecht team van medewerkers draag je zorg voor een correcte en tijdige uitvoering van de toegewezen werkzaamheden, het assembleren van rolcontainers, schuif- en draaideuren en klimaatcellen. Tevens ben je wanneer nodig allround inzetbaar.

Je taken bestaan o.a. uit:
- Het uitvoeren van de toegewezen werkzaamheden aan de hand van bewerkingsstaat, tekening,   materiaallijst en eventuele aanvullende instructies of aanwijzingen.
- Het signaleren en melden van onvolkomenheden in de werkomschrijving.
- Je frisse ideeën die het werk kunnen verbeteren vertellen.
- Het invullen van bijbehorende beperkte administratie.
- Het naleven van veiligheidsvoorschriften.
- Het afvoeren van afvalmaterialen naar de diverse daarvoor bestemde opslagmogelijkheden.

Ben jij degene die we zoeken? Reageer dan snel met je CV en een motivatiebrief via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met  ons via 0162-522600.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Productiemedewerker assemblage, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden