Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Assemblagemedewerker

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij een fulltime assemblagemedewerker / technisch productiemedewerker. 

 

Over de relatie:

Een bedrijf met jarenlange ervaring in de medische hulpmiddelen branche. De productie van deze hulpmiddelen vindt plaats in Oisterwijk. Zij leveren nationaal en internationaal. In het productie- en magazijngedeelte hangt een informele werksfeer. Je werkt in een nette en overzichtelijke werkruimte. Het vaste team is relatief klein.

 

Over de functie:

Een fulltime functie voor lange duur met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn van 7.30 tot 16.30 uur. Je gaat van losse onderdelen één product maken, in elkaar sleutelen/assembleren. Het gaat om meerdere artikelen. Als het product gereed is, dan voer je kwaliteitscontrole uit en plaats je het gerede product op locatie in het magazijn. 

 

Interesse in deze leuke baan?

E-mail jouw gegevens dan naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je bellen 0135219615 en vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. Uiteraard ben je ook van harte welkom op onze locatie gevestigd aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Assemblagemedewerker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden