Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Schoonheidsspecialist

Beschrijving:

Voor een medische en cosmetische huidspecialist, zoeken wij per direct een ervaren schoonheidsspecialist met bij voorkeur leidinggevende capaciteiten. Er bestaan voltijd en deeltijd mogelijkheden. De dagen donderdag, vrijdag en zaterdag zijn de meest drukke dagen.

 

Over de relatie:

Een zeer ervaren en professionele schoonheidsspecialist werkzaam in het hoger segment. Ze onderscheiden zich door een persoonlijke benadering die sterk gericht is op totale schoonheid van hele lichaam. 

 

Over de functie:

Je gaat je richten op onder andere skincare, huidtherapie en permanent ontharen. Bij voorkeur kun je ook jouw collega's aansturen en enthousiasmeren. Het is een blijvende vacature. Er bestaan deeltijd en voltijd werkmogelijkheden, waarvan de dagen donderdag, vrijdag en zaterdag drukke dagen zijn. 

 

Over jou:

Je bent goed communicatief vaardig en weet als geen ander hoe je de klant op de meest persoonlijke, sociale en passende manier benadert. Uiteraard ben je mede het visitekaartje van het bedrijf en ben je representatief. Je hebt een afgeronde en relevante opleiding richting schoonheidsspecialisme niveau 4 met bij voorkeur extra aanvullende kennisverbredingen. Verder neem al enige jaren recente en relevante werkervaring mee en beschik je bij voorkeur over aansturende capaciteiten. 

 

Interesse in deze mooie functie?

E-mail jouw Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor nadere informatie kun je bellen naar 0135219615 en vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. Uiteraard zien we je ook graag verschijnen aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk. We zien uit naar jouw reactie!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Schoonheidsspecialist, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden