Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Werkvoorbereider Bouw

Beschrijving:

Voor een bedrijf gevestigd in  Oisterwijk, zoeken wij een fulltime werkvoorbereider bouw voor lange duur (met uitzicht op een contract).

 

Functieomschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor de (tijds)planning, werkschema's, inkoop, meerwerkcalculaties en een goede administratieve verwerking daarvan. Je bent onderdeel van een projectteam en je zorgt voor voorbereiding en voortgang van het project. Tijd, budget, kwaliteit en veiligheid houd je scherp in de gaten. Dit doe je in een team en successen worden samen gevierd! Je werkt samen met projectleiders en uitvoerders. 

 

Wat vragen we van je:

Je bent sterk in plannen en organiseren. Ook ad-hoc werkzaamheden pak je zonder probleem op. Je onderhoudt nauw contact met leveranciers en communiceert helder en duidelijk. Je bent enthousiast en werkt klantgericht. Je werkt zelfstandig, gestructureerd en overzichtelijk. Daarbij verlies je het (project)team, collega's (onder)aannemers waar je mee samenwerkt niet uit het oog. 

 

Functievereisten:

  • Minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau
  • Minimaal enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider/werkorganisator bij onderhouds- en renovatieprojecten, woningbouw of utiliteitsbouw
  • Affiniteit met MS Office

 

De opdrachtgever is een ervaren en gedegen speler in de renovatie/onderhouds markt. 

 

Interesse in deze mooie baan? E-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je bellen 0135219615 of loop even binnen aan de Burg. Verwielstraat 3a in het centrum van Oisterwijk. We kijken uit naar jouw reactie. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Werkvoorbereider Bouw, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden