Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Werkvoorbereider Interieurbouw

Beschrijving:

Onze opdrachtgever zoekt een fulltime en ervaren werkvoorbereider voor lange duur. Zij zijn werkzaam in de interieurbouw.

 

Functie omschrijving: 

Je wordt verantwwoordelijk voor het voortraject van alle projecten. Je zorgt ervoor dat er voldoende materiaal en mensen aanwezig zijn om de projecten uit te voeren. Tijdens de uitvoering van een project houd je tevens de voortgang in de gaten, houdt contact met eventuele onderaannemers en/of leveranciers en stuurt bij waar nodig. 

 

Wat worden jouw werkzaamheden: 

Je controleert en past de werktekeningen zelfstandig aan. Volgens duidelijke en inzichtelijke volgordes, werk je de meest effectieve werkmethode uit passend bij het project. Maatwerk dus. Je communiceert de projectplanning met de salesmanager en/of projectleider. Je bewaakt de voortgang van het project en let nauwlettend op de kosten. De projectadministratie wordt daarbij nauwkeurig gecontroleerd. Gedurende het lopende project heb je veel contact met de uitvoerende teams (werkplaats en montage), de eindverantwoordelijke en eventuele extenre partijen. 

 

Kwalificaties:

Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding in de richting van (interieur)bouw, timmerwerken en/of projectleiding. Bij voorkeur heb je ervaring of een opleiding richting AutoCAD, heb je recente en aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie en heb je bij voorkeur ervaring als projectleider in de (inteieur)bouw. Het bedrijf/team is ongecompliceerd en no-nonsense. Zij zoeken een zelfsturende, proactieve, communicatief vaardige, gestructureerde en innovatieve collega. Verder ben je besluitvaardig, kun je zelfstandig werken, maar ben je ook een teamplayer. Het betreft een informeel team. Er bestaan mogelijkheden om verder te groeien.

 

Heb je interesse in deze functie? E-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar 0135219615. Ook kun je de vestiging bezoeken aan de Burg. Verwielstraat 3a in het centrum van Oisterwijk. We zien uit naar jouw reactie!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Werkvoorbereider Interieurbouw, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden