Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Industrieel Reiniger

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Oisterwijk, zoeken wij industrieel reinigers. 

 

Wat ga je doen:

Vanuit Oisterwijk ga je met een bedrijfsbus, samen met meerdere collega's naar diverse projecten toe in Brabant (en ook buiten Brabant.). Het is een jong team.

Je gaat op projectbasis met enkele collega's met een hogedrukreiniger gevels, daken, zonweringen, treinstations, wagenparken, vrachtwagen, vloeren en meer schoonspuiten/reinigen. 

 

Wat vragen we van je:

Je bent gemotiveerd/een aanpakker en vindt het leuk om de hele dag fysiek in de buitenlucht bezig te zijn. Deze fysieke baan verlangt ook een goede lichamelijke conditie. De werktijden zijn flexibel. Vaak start je vroeg, ook heel vroeg :-). Op zaterdagen wordt ook vaak gewerkt. Je werkt in een gezellig en enthousiast team. Verder heb je verantwoording en heb je oog voor kwaliteit. Uiteraard word je goed ingewerkt en doe je de klus samen. Het is fijn als je al in het bezit bent van rijbewijs B en een VCA, maar dit is geen vereiste. 

 

Ben jij geen type voor eentonig productiewerk, maar vind jij afwisseling en een fysieke baan prettig? Ben je een ochtendmens en kan het jou niet vroeg genoeg zijn :-)))? Dan is dit een leuke baan voor jou! Er is ruimte voor fulltime, parttime en oproepkrachten. E-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl, bel 0135219615 of loop even binnen aan de Burg. Verwielstraat 3a in Oisterwijk. Je kunt vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Industrieel Reiniger , Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden