Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Proces analist

Beschrijving:

 

 

Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Lage Zwaluwe zijn wij op zoek naar een proces analist!

De werkzaamheden zullen bestaan uit het analiseren en verbeteren van processen op alle plekken binnen het bedrijf. Je maakt simpele foto’s/video’s van processen en implementeert deze in het administratie-/productiesysteem. Op deze manier werk je aan een betere, minder foutgevoelige werkwijze. Je komt te werken in een gevarieerd team.

Ervaring in een soortgelijke functie is niet vereist, wel een pré.

We verwachten van jou een flexibele en collegiale inzet. Ook is het belangrijk dat je handig bent met computers. Wat jij kunt verwachten zijn een goede beloning en volledige support bij je ontwikkeling in je functie.

Word jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel met je CV en een motivatiebrief via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Sylvana van der Vlist via 0162-522600.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Proces analist, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden