Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Montagemedewerker buitendienst

Beschrijving:

 

Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Lage Zwaluwe zijn wij op zoek naar een montagemedewerker voor in de buitendienst!

De werkzaamheden zullen bestaan uit het assisteren bij projecten door heel Nederland.  Uiteindelijk is het de bedoeling dat je door te werken het vak leert en doorgroeit naar 1e monteur.  Je komt te werken in een jong team van monteurs.

Ervaring in een soortgelijke functie is niet vereist, wel een pré.

We verwachten van jou een flexibele en collegiale inzet. Wat jij kunt verwachten zijn een goede beloning, volledige support bij je ontwikkeling tot 1e monteur en zeer gevarieerde werkzaamheden met mooie eindresultaten.

Word jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel met je CV en een motivatiebrief via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Sylvana van der Vlist via 0162-522600.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Montagemedewerker buitendienst, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden