Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Medewerker zagerij

Beschrijving:

 

Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Lage Zwaluwe zijn wij op zoek naar een medewerker voor de zagerij!

De werkzaamheden zullen bestaan uit het zagen van aluminium profielen en kunststof platen op diverse verschillende machines.  Na een opleiding ga je ook kleine onderhoudswerkzaamheden verrichten aan de machines.

Ervaring in een soortgelijke functie is niet vereist, wel een pré.

We verwachten van jou een flexibele en collegiale inzet. Ook is het belangrijk dat je kritisch bent op je werk. Wat jij kunt verwachten zijn een goede beloning, volledige support bij je ontwikkeling tot zelfstandig medewerker zagerij en je gaat werken met moderne machines.

Word jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel met je CV en een motivatiebrief via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Sylvana van der Vlist via 0162-522600.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Medewerker zagerij, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden