Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Productiemedewerker LED armaturen

Beschrijving:

 

Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Lage Zwaluwe zijn wij op zoek naar productiemedewerkers!

De werkzaamheden zullen bestaan uit het assembleren en monteren van LED armaturen. Je komt te werken in een gevarieerd en enthousiast productieteam. Na je inwerkperiode is het de bedoeling dat je zelfstandig productie orders gaat verwerken.

Ervaring in een soortgelijke functie is niet vereist, wel een pré.

We verwachten van jou een flexibele en collegiale inzet. Wat jij kunt verwachten zijn zeer gevarieerde werkzaamheden, een goede beloning en volledige support bij je ontwikkeling tot zelfstandig productiemedewerker.

Word jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel met je CV en een motivatiebrief via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Sylvana van der Vlist via 0162-522600.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Productiemedewerker LED armaturen, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden