Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Vakman Verkeersmaatregelen

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij een fulltime medewerker verkeersmaatregelen voor lange duur. Na de uitzendtermijn wordt een contract geboden. Graag komen wij in contact met ervaren medewerkers verkeersmaatregelen en starters die technisch onderlegd zijn. 

 

Op projectbasis ga je in  teamverband zorgdragen volgens richtlijnen en instructies voor veilige en correcte plaatsing, onderhoud en verwijdering van verkeersmaatregelen. De werkzaamheden voer je overdag uit, maar ook op onregelmatige werktijden in de avond en weekenden ('s nachts komt minder vaak voor).

 

Werkzaamheden:

  • Het in acht nemen van de veiligheid van jezelf en derden.
  • Alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot het plaatsen, onderhouden en verwijderen van verkeersmaatregelen.
  • Het volledig invullen van werkbonnen (uren en materialen) en weekstaten.
  • Beoordelen of werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd volgens de geldende richtlijnen, eisen volgens opdracht of VCA eisen.
  • In afwijkende situaties t.o.v. voorschriften/instructie maatregelen nemen t.b.v. de veiligheid. Voor zover mogelijk na overleg met leidinggevende/opdrachtgever.

Wat verwachten wij van de kandidaat:

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met onder meer een flexibele werkhouding en het vermogen om zelfstandig en nauwkeurig te werken.

  • Minimaal LBO/VMBO niveau werk- en denkniveau.
  • Rijbewijs B is zeer gewenst.
  • Flexibel en gemotiveerd
  • In het bezit van VCA of bereid zijn om deze voor de start van de werkzaamheden te behalen.
  • In het bezit zijn van een heftruckcertificaat is een pre.

In deze functie maar je deel uit van een enthousiast en deskundig team. De sfeer bij het bedrijf is open en informeel. Groei binnen het bedrijf is mogelijk als je dit wenst. Het betreft een solide organisatie die sterk groeiend is en zeer professioneel handelt. Onregelmatige werktijden worden uiteraard extra beloond met toeslagen.

 

Interesse in deze mooie baan met uitzicht op een vast dienstverband? Bel 0135219615 of e-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Vakman Verkeersmaatregelen, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden