Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Monteur Dieselmotoren Parttime

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij een parttime medewerker 20/24 uur voor het onderhouden van machines, voornamelijk dieselmotoren. De werktijden worden in overleg vastgesteld (eventueel avonduren en zaterdagen). Enige flexibiliteit is vereist.

Ben je gepensioneerd en zoek je wat uren werk naast je vrije tijd, dan verzoeken we je ook om te reageren. 

We zoeken een kandidaat die zelfstandig reparaties en preventief onderhoud aan machines, die in en om een kwekerij worden gebruikt, kan verrichten. Hier recente ervaring in heeft en/of een aansluitende opleiding heeft gevolgd.

Interesse of wil je meer informatie over deze vacature ontvangen? Bel 0135219615 of e-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl of loop even binnen aan de Burg. Verwielstraat 3a in Oisterwijk. We staan je graag te woord.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Monteur Dieselmotoren Parttime, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden