Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Monteur horeca overkappingen en parasols

Beschrijving:

 

Pak jij in je vrije tijd graag een terrasje en ben jij zo’n type die weet hoe een terras er nog beter uit kan komen te zien? Bijvoorbeeld met een mooie ‘’customized’’ parasol vlak naast je, zodat je ook in de schaduw je drankje kan nuttigen?

Als jij dan ook nog eens over 2 rechterhanden en doorzettingsvermogen beschikt, dan zou dit zomaar eens je nieuwe baan kunnen worden!

Wat ga je doen?

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar enthousiaste en vooral handige mensen die van aanpakken weten. In deze functie ga jij namelijk fulltime aan de slag als monteur voor horeca overkappingen en parasols.

Je werkterrein zal bestaan uit terrassen bij horeca gelegenheden, waar jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk wordt voor de montage van horeca overkappingen en parasols.

Je werkt veel buiten, in weer en wind, maar het mooiste zou toch zijn om te werken in een lekker zonnetje. Ongeacht het weer, jij laat de klant niet in de steek en samen met het team realiseer jij een volmaakt terras!

Onze opdrachtgever stelt de klant helemaal centraal en maakt alles op maat voor hun klanten. De klant bepaalt, en jij laat de wensen van de klant uitkomen, zo simpel is het!

Wie ben jij?

Jij vind het prettig om zichtbaar resultaat te boeken met je handen, met als ultieme beloning een tevreden klant! Dit realiseer je door een flexibele instelling, een goede werkhouding en netjes kunnen werken.

Wat bieden ze?

Naast een salaris volgens de Cao metaal krijg je ook de kans om door te groeien. Zie jij kansen en mogelijkheden en houd jij van jezelf uitdagen, dan denken ze graag met je mee om je hierin te ondersteunen. Bijvoorbeeld middels het behalen of verlengen van bepaalde certificaten.

Heb je interesse in de bovenstaande vacature? Dan ontvangen wij graag een Curriculum Vitae van je.Dit kan per e-mail naar: waalwijk@maximjob.nl
Voor meer informatie kun je bellen naar 0416-675130


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Monteur horeca overkappingen en parasols, Waalwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden