Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Ervaren hechter

Beschrijving:

 

Voor een leuk, modern bedrijf in de omgeving van Raamsdonksveer, zijn wij per direct op zoek naar een ervaren hechter!

In deze functie ben je de laatste schakel in de vervaardiging van diverse mooie producten. Hier wordt het eindresultaat zichtbaar. Je werkzaamheden bestaan uit het inrichten en op snelheid hechten van brochures op één van onze Heidelberg Stitchmasters.  

 

Het betreft een 40-urige werkweek in een twee ploegendienst.

Functie eisen:
We vragen een ervaren vakman/ vakvrouw met kennis van verschillende hechtmachines. Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om mee aan te pakken. We verwachten een goede inzet en een grote accuratesse.  

 

Ben jij degene die we zoeken? Reageer dan snel met je CV en een motivatiebrief via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen via 0162-522600.

 

LET OP: CV's die niet aansluiten op de gestelde eisen, worden niet in behandeling genomen. Wanneer je binnen 5 werkdagen geen reactie hebt ontvangen, kun je dit beschouwen als een afwijzing.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Ervaren hechter, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden