Functie:

E-Commerce Medewerker

Beschrijving:

 

E-commerce specialist - fulltime

Introductie

Een veelzijdige en verantwoordelijke e-commerce rol bij een van de snelst groeiende en meest succesvolle e-commerce bedrijven. Je krijgt alle ruimte om je eigen visie in praktijk te brengen en, in de communicatie met de markt, de onderneming naar een hoger plan te brengen.

Wat ga je doen?

Als E-commerce specialist ben je verantwoordelijk voor het verbeteren van de functionele kant van het e-commerce platform / de websites van de verschillende merken in de verschillende talen en ben je dagelijks de conversie en relevantie voor onze klanten aan het verbeteren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor organische traffic naar de websites. In deze functie ben je zowel site manager als functioneel beheerder als online marketeer voor zover het SEO betreft en stuur je ons externe bouwteam aan bij verbeteringen aan de verschillende e-commerce omgevingen. Je bent daarmee de drijvende kracht achter functionele verbeteringen die in dienst staan van betere conversie en verbeterde UX. Je analyseert samen met de BI Specialist de beschikbare gegevens en vertaalt die in concrete verbeterpunten. Je helpt klanttevredenheid verhogen door nauw met de customer service afdeling te sparren. Samen met de functioneel beheerders van de ERP pakketten (SAP) zorg je ervoor dat de connectie tussen de e-commerce suite en het ERP naadloos verloopt. Alles ten dienste van voor het maximale commerciële resultaat.

Kortom: Een veelzijdige en verantwoordelijke e-commerce functie waarin ruimte is voor eigen visie. Een die vraagt om de sterke wil om e-commerce binnen de onderneming naar een hoger plan te brengen.

Wie we zoeken?

Voor deze verantwoordelijke functie zijn we op zoek naar een consequente doorzetter met talent die toe is aan een volgende stap in zijn of haar carrière. Je hebt inmiddels ervaring opgedaan in e-commerce omgevingen, maar jij wilt verder. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in alle facetten van e-commerce. Ideale kandidaten herkennen zich in het volgende profiel:

Wat doen we?

Vanuit onze moderne vestiging en tevens geavanceerd distributiecentrum in Noord-Brabant worden dagelijks professionals in Nederland, België en Duitsland voorzien van producten uit een assortiment van ruim 14.000 artikelen. De verkoop daarvan geschiedt rechtstreeks, via onze webshops en Contact Center. Het succes van de onderneming is gebaseerd op een voortdurende zoektocht naar en het grijpen van kansen om onze service te optimaliseren en relaties te versterken. De beste klantervaring is daarbij altijd het uitgangspunt. Wij noemen dat: de gewone dingen bijzonder maken. Wij zoeken mensen die dat begrijpen en dat net zo belangrijk vinden als wij.

Interesse of vragen?

Bel 0135219615 en vraag naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. Bij interesse kun je jouw motivatie en Curriculum Vitae e-mailen naar oisterwijk@maximjob.nl.

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint