Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Ervaren monteur personenauto's

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever gespecialiseerd in transportopdrachten  zijn we op zoek naar een ervaren servicemonteur. We zoeken iemand  die reeds enige tijd binnen de automotive branche actief is geweest als monteur personenauto's of bedrijfswagens en die toe is  aan een nieuwe uitdaging binnen een gezonde, groeiende onderneming.

Je komt terecht binnen een dynamisch bedrijf met een prettige, informele en collegiale sfeer, waar bovendien de arbeidsvoorwaarden prima voor elkaar zijn. Nadat je hebt bewezen voldoende zelfstandig te kunnen werken, kun je ervoor kiezen om in hun  eigen werkplaats werkzaam te blijven, dan wel de beschikking te krijgen over een eigen servicebus waarmee je op externe werklocaties onderhouds- en reparatiewerkzaamheden verricht. Je werkt daarbij nauw samen met de servicecoördinator en de magazijnbeheerder, zodat je jouw werk kwalitatief goed kunt afronden en een tevreden interne of externe klant kunt achterlaten.

 Wat bieden ze

Het bedrijf is een werkgever die goed voor zijn mensen zorgt. Het beste bewijs zijn daarvoor misschien wel de vele langjarige dienstverbanden van hun  medewerkers. Er wordt veel aandacht besteed aan opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Ze bieden natuurlijk de marktconforme arbeidsvoorwaarden, zoals vermeld in de CAO 'Beroepsgoederenvervoer over de Weg en de Verhuur van Mobiele Kranen'. Daarnaast bieden ze je ook een aantal aanvullende bedrijfsspecifieke arbeidsvoorwaarden, zoals:

·         een toeslag van 30% over de gewerkte uren tussen 20:00 - 06:00 uur op reguliere werkdagen, niet zijnde overuren;

·         beloningen voor tips of ideeën tot een maximum van € 2.500,00;

·         een studiekostenregeling;

·         een collectieve ziektekostenverzekering;

·         een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;

·         een voordeelpas voor privé-aankopen

·         het Fietsplan;

·         en nog veel meer!

 Heb je interesse in deze vacature en ben jij degene die we zoeken? Dan ontvangen wij graag een Curriculum Vitae van je. Dit kan per e-mail naar: waalwijk@maximjob.nl

Voor meer informatie kun je bellen naar 0416-675130.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Ervaren monteur personenauto's, Waalwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden