Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Meewerkend voorman voegerij

Beschrijving:

 

Je taak is het knippen en inlijmen  van planken en het voegen van fineer. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de toplaag van fineer. Je zorgt dat deze op maat geknipt wordt door een  moderne knip- en freesmachine  en lijmt het fineer machinaal in. Je plankt het fineer op kleur en beeld en zorgt dat het machinaal aan elkaar wordt gevoegd. Hierbij draag je de verantwoording van de afdeling  met 7 fte directe collega’s. Je  zorgt dat de afdeling  ordelijk en netjes is en voert daar waar nodig klein onderhoud uit. Je zorgt dat gebruiksartikelen op voorraad zijn en je registreert/ werkt orders af via scanning in het ERP systeem. Ben je proactief en een zelfstandige werker in een no nonsens bedrijf?  Dan ben jij geknipt voor deze baan!

 

 

Functie inhoud:

·         Knippen/  Frezen/ inlijmen/ voegen  fineer

·         Schoonmaak van machines

·         Klein onderhoud aan machines

·         Toezien op voortgang van afdeling uitgangspunt is hierbij het halen van de planning

·         Aanspreek punt van de afdeling            

·         Geeft leiding aan 7 FTE

 

Functie eisen:

·         Ervaring in ombouw en bediening van machines

·         Nederlands kunnen spreken en schrijven

·         Flexibel en bereid om over te werken

·         Pro-actief

·         Ervaring in houtverwerkende industrie is een pré

 

Ben jij degene die we zoeken? Reageer dan snel met je CV en een motivatiebrief via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Sylvana van der Vlist via 0162-522600.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Meewerkend voorman voegerij, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden