Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Leerling Hechter

Beschrijving:

 

Samen met de Hechter verzorg je op één van de Heidelberg Stitchmasters al het hechtwerk voor het vervaardigen van brochures. Jouw taak is het assisteren van de hechter bij de bediening van de hechtmachine. Je verzorgt de aanvoer van de te binden pallets, je stapelt de verschillende katernen in de machine en verpakt de gehechte brochures in dozen.
Het betreft een 40-urige werkweek in een twee ploegendienst.

 

Functie eisen:

Je bent energiek

Je hebt doorzettingsvermogen

Je bent nauwkeurig

Je bent leergierig

Geen 9 tot 5 mentaliteit

 

Ben jij degene die we zoeken? Reageer dan snel met je CV en een motivatiebrief via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen via 0162-522600.

 

LET OP: CV's die niet aansluiten op de gestelde eisen, worden niet in behandeling genomen. Wanneer je binnen 5 werkdagen geen reactie hebt ontvangen, kun je dit beschouwen als een afwijzing.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Leerling Hechter, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden