Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Leerling Drukker

Beschrijving:

 

Voor een leuk, modern bedrijf in de omgeving van Raamsdonksveer, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste leerling drukker!

 

Functie inhoud:

Je zorgt samen met de ervaren drukkers voor een perfecte productie. Je assisteert de vakmensen door het zorgen voor de aanvoer, het uitpakken en klaarzetten van papier, drukplaten en inkt.
Uiteindelijk ga je in een interne opleiding  leren om de functie van drukker zelfstandig uit te kunnen voeren.

Het betreft een 36-urige werkweek in een vierploegendienst.

 

Functie eisen:

Je bent energiek

Je hebt doorzettingsvermogen

Je bent nauwkeurig

Je bent leergierig

Geen 9 tot 5 mentaliteit

 

 

Ben jij degene die we zoeken? Reageer dan snel met je CV en een motivatiebrief via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen via 0162-522600.

 

LET OP: CV's die niet aansluiten op de gestelde eisen, worden niet in behandeling genomen. Wanneer je binnen 5 werkdagen geen reactie hebt ontvangen, kun je dit beschouwen als een afwijzing.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Leerling Drukker, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden