Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Pedagogisch medewerker kinderdagopvang en BSO

Beschrijving:

 

Pedagogisch medewerkers kinderopvang en/of buitenschoolse opvang

 

Voor zowel de kinderopvang als de buitenschoolse opvang zijn we per direct op zoek naar pedagogisch medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. Er zijn mogelijkheden in de kinderopvang en bij de buitenschoolse opvang zowel tijdelijk als voor lange duur. Je komt te werken in een informeel en gezellig team.

 

We komen graag in gesprek met je. In overleg kijken we vanuit jouw beschikbaarheid wat voor mogelijkheden we jou kunnen bieden. De verdiensten zijn vanuit de CAO kinderopvang. Een afgeronde BO opleiding niveau 3 en bij voorkeur niveau 4 is vereist. Een VOG verklaring moet overlegd worden. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal uitstekend.

 

Is jouw interesse gewekt en wil je graag reageren of meer informatie ontvangen? Bel 0135219615 of e-mail jouw Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Graag maken we een afspraak met je om de mogelijkheden vrijblijvend met je door te spreken.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Pedagogisch medewerker kinderdagopvang en BSO, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden