Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Junior Verkoper binnendienst

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zoeken wij per direct een verkoper binnendienst. 

 

Ben je een gepassioneerde verkoper binnendienst met interesse voor auto's en wil je werken voor een bedrijf met een goede reputatie, welke marktleider is van zijn markt?

Je komt te werken in 's werelds grootste onafhankelijke auto onderdelen specialist. We zoeken een resultaat gedreven individu om het drukke en groeiende verkoopteam in Oisterwijk te versterken, welke levert aan klanten in de Benelux en alle Duitstalige landen van Europa. 

Ben je een gepassioneerde verkoper binnendienst met interesse voor auto's en wil je werken voor een bedrijf met een goede reputatie, welke marktleider is van zijn markt?

Profiel:

  • We zoeken een heldere denker, met een positieve kijk gekoppeld aan uitstekend time management en organisatie vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift - Duitse taal is een pre
  • Auto technische opleiding vereist
  • Computerkennis
  • Rijbewijs is een pre
  • Verkoop ervaring is een pre 

Deze functie  is voor een kandidaat met een interesse in auto's of een technicus die zijn ervaring wil gebruiken als verkoper. 

We bieden een 37 urige werkweek van maandag t/m vrijdag met een marktconform salaris. 

Voldoe je aan bovenstaand functieprofiel? Reageer dan per mail oisterwijk@maximjob.nl of bel 013-5219615. Je kunt vragen naar Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Junior Verkoper binnendienst, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden