Functie:

Assistent Accountant

Beschrijving:

Voor een informele opdrachtgever met korte lijnen, gevestigd in de directe omgeving van Oisterwijk, zoeken wij per direct een fulltime klantgerichte en betrokken assistent accountant (32 uur is bespreekbaar). Het is een uitdagende functie binnen een organisatie die de klant centraal stelt. De klanten, veelal MKB, zijn werkzaam in diverse branches, wat de werkzaamheden afwisselend maakt. 

 

Je bent verantwoordelijk voor het gehele administratieproces van je "eigen" klanten. Van inboeken, controleren van de administratie tot het samenstellen van de jaarrekening en het indienen van de aangiftes en het signaleren van (fiscale) adviespunten waar de klant wat aan heeft. 

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en zorgt er dan ook voor dat zij van juist en goed gevraagd en ongevraagd advies worden voorzien. In deze functie wordt er van je verwacht dat je de klant begrijpt en de taal van de klant spreekt. 

Werkzaamheden:

Jouw Profiel:

Interesse in deze zelfstandige functie, waarin ook zelfstandigheid en initiatief nemen van grote waarde is? Waar volop ontwikkelingsmogelijkheden zijn. E-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Telefonische informatie kun je inwinnen tel. 0135219615 bij Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We zien uit naar jouw reactie. 

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint