Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Assistent Accountant

Beschrijving:

Voor een informele opdrachtgever met korte lijnen, gevestigd in de directe omgeving van Oisterwijk, zoeken wij per direct een fulltime klantgerichte en betrokken assistent accountant (32 uur is bespreekbaar). Het is een uitdagende functie binnen een organisatie die de klant centraal stelt. De klanten, veelal MKB, zijn werkzaam in diverse branches, wat de werkzaamheden afwisselend maakt. 

 

Je bent verantwoordelijk voor het gehele administratieproces van je "eigen" klanten. Van inboeken, controleren van de administratie tot het samenstellen van de jaarrekening en het indienen van de aangiftes en het signaleren van (fiscale) adviespunten waar de klant wat aan heeft. 

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en zorgt er dan ook voor dat zij van juist en goed gevraagd en ongevraagd advies worden voorzien. In deze functie wordt er van je verwacht dat je de klant begrijpt en de taal van de klant spreekt. 

Werkzaamheden:

  • Jaarrekeningen samenstellen
  • Fiscale aangiften doen
  • Bijwerken administraties en BTW aangiften

Jouw Profiel:

  • Ruime ervaring als assistent accountant
  • Kennis van verschillende belastingwetgevingen
  • Communicatief, in woord en geschrift heldere uitleg te geven
  • Nauwkeurig werken en het overzicht kunnen behouden
  • Kennis van geautomatiseerde gegevensverwerking, bij voorkeur met Unit4

Interesse in deze zelfstandige functie, waarin ook zelfstandigheid en initiatief nemen van grote waarde is? Waar volop ontwikkelingsmogelijkheden zijn. E-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Telefonische informatie kun je inwinnen tel. 0135219615 bij Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We zien uit naar jouw reactie. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Assistent Accountant, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden