Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Metaalbewerker BBL

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij een gemotiveerde medewerker (eventueel) starter op metaalgebied. Je gaat al werkend je verder ontwikkelen of het vak leren. Deze baan is geschikt voor zowel dames als heren. Het is een baan voor lange duur met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde duur. Deze vacature is ontstaan vanwege groei van het aantal orders. Onze opdrachtgever staat open voor studenten die een BBL werkplek zoeken richting metaal.

 

Werkzaamheden:

Het nauwkeurig bewerken (snijden, kanten, buigen, zagen, boren etc.) van metaal vaak met behulp van computer bestuurde machines (CNC).

Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van enkel stuks en kleine series nauwkeurige producten in RVS. Dit maakt het werk afwisselend.

 

Functie-eisen:

Minimaal VMBO T en/of MBO niveau 3/4 werk- en denkniveau

Affiniteit met computers

Interesse in metaal

Gemotiveerd

Nauwkeurig werkend     

Willen leren en blijven bijscholen.

 

Heb je interesse, dan bel ons 013-5219615 of e-mail jouw Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen en vragen naar Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur. Bekijk ook www.maximjob.nl.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Metaalbewerker BBL, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden