Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

(leerling) Monteur dak- en gevelbeplating

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Raamsdonksveer zijn wij per direct op zoek naar (leerling) monteurs voor de dak- en gevelbeplating! Ervaring is niet vereist, de wil en motivatie om een vak te leren wel.

Het bedrijf is gevestigd in Made, maar de werkzaamheden worden uitgevoerd op locatie. Hierdoor is geen dag hetzelfde en is het werk erg afwisselend.

Wanneer je aan de slag gaat binnen dit bedrijf, zul je alle kneepjes van het vak in de praktijk leren. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je zelfstandig aan het werk kunt, het is dus echt een functie voor lange tijd bij goed functioneren.

Echte functie-eisen zijn er niet, alleen dat je gemotiveerd bent en graag wilt werken en leren. Daarnaast is het heel belangrijk dat je niet bang bent om op hoogte te werken!

Wat bieden wij jou?
- Beloning volgens CAO Metaalbewerkingsbedrijf
- Een afwisselende baan
- De kans om een vak te leren

Word jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Wil jij graag een kijkje nemen binnen het bedrijf? Reageer dan snel met je CV en een motivatiebrief via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons via telefoonnummer 0162 - 522600. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

(leerling) Monteur dak- en gevelbeplating, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden