Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Timmerman Werkplaats

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij een timmerman.

 

Dit is een fulltime baan voor lange duur met uitzicht op een contract. Je werkt in dagdienst, maar je moet ook bereid zijn om in verschoven diensten te werken.

Je werkt in een grote productiehal in teamverband. Het betreft een informeel en stabiel bedrijf waar indien gewenst van jouw kant groei in functie mogelijk is. Ze herkennen talent. Wil jij gewoon in je functie blijven werken, dan is dat ook helemaal prima.

Wat ga je doen:

Je gaat in de werkplaats aan de hand van tekeningen zelfstandig dakconstructies, dakkapellen en overige houtconstructies produceren. Je assisteert hulpmedewerkers. Het werk is deels geautomatiseerd en deels handmatig. Ook voer je  tussentijds maat- en kwaliteitscontroles uit en zorgt ervoor dat de producten die je maakt aan alle gestelde eisen en voorwaarden voldoen.

Wie zoekt onze opdrachtgever:

Wij zoeken een timmerman met timmerervaring die het prettig vindt om in een werkplaats te werken en dus niet op locatie. Je kunt zelfstandig werken en vanaf tekening werken. Je staat voor kwaliteit en bent betrouwbaar. Op talengebied spreek en schijf je Nederlands en bij voorkeur spreek je ook wat woorden Engels. Een proactieve werkhouding is prettig.

 

Je start op uitzendbasis. Na een half gewerkt jaar en gebleken geschiktheid krijg je een contract aangeboden bij de opdrachtgever. Ben jij de bewezen topper die zij zoeken, dan krijg je misschien eerder een contract aangeboden.

 

Dit is in het kort het profiel van een mooie vacature bij een stabiele én groeiende organisatie die sinds jaar en dag kwalitatief hoogwaardige producten voor de bouw produceert. 

Interesse of wil je meer informatie? Bel dan 0135219615 of e-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. De contactpersonen zijn Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Timmerman Werkplaats, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden