Functie:

Bezorger

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever in Oisterwijk, zoeken wij per direct een fulltime bezorger. Ben je bijvoorbeeld 2 werkdagen beschikbaar, naast bijvoorbeeld een studie, dan komen we ook graag in contact met je. 

 

Functieprofiel:

Je gaat particulieren bezoeken en bestellingen bezorgen. Daarbij maak je de bestelling vooraf gereed door enige montage/assemblage werkzaamheden te verrichten. Eventueel verricht je op locatie nog enige montagewerkzaamheden of ga je assisteren bij het stofferen van de woning. Je verricht deze werkzaamheden met een collega meer. De bestellingen kunnen wat zwaarder zijn en lastig hanteerbaar. Uiteraard maak je een praatje met de klanten en heb je een representatieve uitstraling. Je bent het visitekaartje van het bedrijf. Heb je een rijbewijs B, dan is dat prettig, heb je dat niet, dan fungeer je als bijrijder.

 

Interesse in deze mooie baan en per direct beschikbaar? Bel 0135219615 of e-mail oisterwijk@maximjob.nl. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We komen graag in contact met jou!

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint