Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Boomkwekerij medewerker

Beschrijving:

Voor het komende rooiseizoen zoeken wij een fulltime medewerker boomkwekerij. De drukke periode is in de maanden november/december en februari/maart afhankelijk van de weersomstandigheden.

Bij gebleken geschiktheid zijn er bij de boomkwekerij misschien fulltime mogelijkheden voor lange duur.

 

Het betreft fysiek zwaarder werk, dat voornamelijk in de loods wordt uitgevoerd. Je gaat assisteren met het beladen van bomen op de vrachtwagen. 

 

Functieomschrijving:

  • Stroppen om bomen doen
  • Zakken om de kluiten doen (broeken)
  • Assisteren bij het verplaatsen van de bomen vanaf de grond op een vrachtwagen
  • Stroppen van de bomen afhalen
  • Alle overige voorkomende werkzaamheden

 

Je hoeft geen ervaring in deze branche te hebben. Het is wel van belang dat je zin hebt om fysiek binnen- en buitenwerk aan te pakken onder alle weersomstandigheden.

 

Heb je interesse in deze afwisselende baan, dan vernemen wij graag een reactie van je. Dit kan per e-mail oisterwijk@maximjob.nl. Bij vragen kun je bellen 013-5219615 en vragen naar Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Boomkwekerij medewerker , Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden