Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Elektromonteur

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever zoeken wij een fulltime elektromonteur voor lange duur. Op projectbasis ga je elektro aanleggen. Dit is in de woningbouw en utiliteit. Nieuwbouw en renovatie. Kortom afwisselend.

 

Functieprofiel:

Je gaat in teamverband vanuit de omgeving Oisterwijk, naar projecten in Brabant en soms daarbuiten om daar elektro aan te leggen. Dit betreft renovatie, nieuwbouw, woningbouw en utiliteit.

Je bent in het bezit van rijbewijs B en je beschikt over VCA of bent bereid om dit op korte termijn te behalen. Uiteraard is een opleiding en/of ervaring met aanleg van elektro vereist.

 

Interesse in deze baan en wil je meer informatie ontvangen? E-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl of bel 0135219615 of loop even binnen aan de Burg. Verwielstraat 3a in Oisterwijk. We zien uit naar jouw reactie.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Elektromonteur, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden