Functie:

Hovenier assistent

Beschrijving:

Voor een kleinschalig hoveniersbedrijf in de omgeving van Oisterwijk, zoeken wij een fulltime medewerker. Je gaat de hovenier assisteren bij aanleg en onderhoud van tuinen van particulieren en soms werk je bij bedrijven.

 

Bij aanleg ga je eerste het bestaande groen en bestrating verwijderen. Daarna begin je met aanvoer van zand/grond, stenen en planten/bomen. Bestrating ga je in zand leggen en de planten/bomen plant je in de grond. Uiteindelijk ontstaat er een mooie en verzorgde nieuwe tuin.

 

Bij onderhoud ga je snoeien en het snoeisel opruimen, harken, bemesten, gras maaien, etc. Het snoeisel voer je af. Dit zijn terugkerende klussen bij vaak dezelfde klanten, waardoor je een band krijgt met deze betreffende klanten.

 

Het is een informeel hoveniersbedrijf. Een opleiding in het groenvoorzieningsvak mag, maar is zeker geen eis. Wel moet je het prettig vinden om buiten te werken in weer en wind. Het is lichamelijk ook wat zwaarder werk. Omdat je veelvuldig met de klanten in contact komt, is het prettig als je een verzorgd uiterlijk hebt en een praatje kunt en wilt maken. 

 

Dit is in het kort wat de functie inhoudt en wat er verwacht wordt. Heb je interesse in deze leuke baan bij een mooi en jong bedrijf of wil je meer interesse? Bel ons dan tel. 0135219615 of 0640611565. Je kunt ook de gegevens e-mailen naar oisterwijk@maximjob.nl. 

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint