Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Montagemedewerker metaalconstructies

Beschrijving:

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde montagemedewerkers. Het bedrijf  richt zich op het realiseren, uitvoeren, beheren en onderhouden van projecten op het gebied van bouw en infrastructuur.

Je komt te werken in een team van montagemedewerkers en bent werkzaam op verschillende locaties. Wanneer blijkt dat je beschikt over de juiste kwaliteiten, kun je later eventueel ook zelfstandig aan het werk binnen het bedrijf.

Wie zoeken wij?

- Je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat
- Enige ervaring met het werken in de montage is een pré
- Je bent flexibel en zeer gemotiveerd
- Bezit van een rijbewijs B is een pré
- Je woont in de omgeving van Raamsdonksveer

Word jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel met je CV en een motivatiebrief via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Sylvana van der Vlist via telefoonnummer 0162-522600. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Montagemedewerker metaalconstructies, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden