Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Chocolatier

Beschrijving:

 

Voor een relatie van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zoeken wij een chocolatier waarbij jij veelal chocolade producten gaat opspuiten. De opdracht is voor lange duur met uitzicht op een contract.

 

Profiel:

We staan open voor starters die na het behalen van hun chocolatier, patissier of bakkersopleiding werk zoeken én voor ervaren kandidaten. 

Ervaring met het opspuiten van chocolade is een pre tijdens opleiding of eerdere werkervaringen. En/of ervaring met fijnere motorische werkzaamheden.

Je kunt zelfstandig werken, bent zelfsturend, maar kunt ook in teamverband werken, bent een teamplayer. 

Je werkt in dagdienst van maandag tot en met vrijdag. In het hoogseizoen ben je bereid om indien nodig flexibel over te werken. 

 

Interesse in deze baan? Bel 0135219615 of 0640611565 of e-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor de volledige contactgegevens kun je onze website www.maximjob.nl bekijken.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Chocolatier, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden