Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Elektricien

Beschrijving:

 

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een elektricien.

Onze opdrachtgever is een van de grootste spelers op gebied van zonne-energie in Nederland en Belgie. Het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties is de kernactiviteit van het bedrijf.

Ze zijn sterk in het seriematig leveren van veel kleine installaties voor particulieren of woningcorporaties, maar ook in het leveren en onderhouden van grootschalige zonnedaken en zonnevelden.

 Wat ga je doen?

Het monteren van PV installaties vanuit de meterkast tot en met de dakpanelen. De electricien is in eerste instantie de aangewezen persoon voor de montage van de Omvormer, de uitbreiding in de meterkast en het aansluiten van de panelen. Vervolgens de in bedrijfname van de installatie. Daarnaast assisteer je de dakdekker bij de montage van de dakpanelen.

 Wat bieden ze?

Wil je ook meewerken aan een duurzamere toekomst? Ze bieden je alle tools om je werk succesvol uit te voeren, van training en opleiding tot werkkleding en materiaal!

 Tevens bieden ze diverse opleidingen en trainingen. Bij hen sta je nooit stil en blijf je jezelf ontwikkelen en specialiseren. Binnen je eigen, vaste team krijg je voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen.

 Veiligheid staat voorop. Ze zorgen ervoor dat je altijd de nodige tools, kennis en instructies hebt om je werk veilig uit te voeren.

 Ze sturen je goed voorbereid op pad! Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Hun werkvoorbereiders zorgen ervoor dat voorafgaand aan de montagedag alles goed besproken is met de klant en de juiste materialen en gereedschappen klaar staan. Zo komt jouw team en de klant nooit voor verassingen te staan.

 Competenties:

·         Teamspeler

·         Accuraat

·         Betrouwbaar

·         Representatief

·         Goede communicatieve vaardigheden

·         Analytisch denkend en probleemoplossend gericht

·         Proactief positief denkend

·         Geen hoogtevrees

 Opleiding:

·         Minimaal MBO Nivo 3 elektrotechniek of installatietechniek, of vergelijkbare werkervaring

·         VCA

·         Rijbewijs B

 Ervaring:

·         Minimaal 1 jaar in een uitvoerende functie

 

 Heb je interesse in de bovenstaande vacature? Dan ontvangen wij graag een Curriculum Vitae van je.

Dit kan per e-mail naar: waalwijk@maximjob.nl
Voor meer informatie kun je bellen 0416-675130.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Elektricien, Waalwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden