Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Dakdekker

Beschrijving:

Onze opdrachtgever is een van de grootste spelers op gebied van zonne-energie in Nederland en Belgie. Het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties is de kernactiviteit van het bedrijf.

Ze zijn sterk in het seriematig leveren van veel kleine installaties voor particulieren of woningcorporaties, maar ook in het leveren en onderhouden van grootschalige zonnedaken en zonnevelden.

Wat ga je doen? 
Het monteren van PV installaties op verschillende daktypes zoals pannendaken en schuine en vlakke bitumendaken. De dakdekker is verantwoordelijk voor een correcte montage van de dakinstallatie. Oog voor detail en leveren van kwaliteit is dan ook een must. Daarnaast assisteert hij de elektricien bij het aanleggen van de noodzakelijke kabelwegen.

Wat bieden ze?
Wil je ook meewerken aan een duurzamere toekomst? Hecht jij veel waarde aan vakmanschap, veiligheid en persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je bij hen  aan het juiste adres. Zij  bieden je alle tools om je werk succesvol uit te voeren.

Ze bieden een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma, veel vrijheid om je eigen projecten uit te voeren en uitstekende ondersteuning vanuit hun hoofdkantoor en op de werkvloer. Veiligheid staat voorop. Ze zorgen ervoor dat je altijd de nodige tools, kennis en instructies hebt om je werk veilig uit te voeren.

Ze sturen je goed voorbereid op pad! Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Hun werkvoorbereiders zorgen ervoor dat voorafgaand aan de montagedag alles goed besproken is met de klant en de juiste materialen en gereedschappen klaar staan. Zo komt jouw team en de klant nooit voor verassingen te staan.

Competenties:
·         Teamspeler
·         Accuraat
·         Betrouwbaar
·         Representatief
·         Goede communicatieve vaardigheden
·         Analytisch denkend en probleemoplossend gericht
·         Proactief positief denkend

Heb je interesse in de bovenstaande vacature? Dan ontvangen wij graag een Curriculum Vitae van je.Dit kan per e-mail naar: waalwijk@maximjob.nl
Voor meer informatie kun je bellen naar 0416-675130.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Dakdekker, Waalwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden