Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Productiemedewerker metaalbewerkingsbedrijf

Beschrijving:

 

Voor een relatie in Raamsdonksveer gespecialiseerd in verspanenende metaalbewerking zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Alles wat verspaanbaar is, wordt door dit bedrijf bewerkt. Roestvast staal neemt een belangrijke plaats in, maar eveneens bewerken zij staal, aluminium, kunststoffen en exotische materialen zoals alloy en monel.

 

Ervaring is voor deze vacature niet van belang. Dit wordt in de praktijk geleerd. Wij zoeken enthousiaste kandidaten die van aanpakken weten en voor lange tijd beschikbaar zijn. Bij goed functioneren is er namelijk grote kans op vast dienstverband.

 

Jouw takenpakket zal bestaan uit:

-          Inpakken en verzendklaar maken van orders.

-          Orderpicken vanaf locaties, dit wil zeggen locaties binnen het magazijn.

-          Uitvoeren van montage werkzaamheden.

-          Aanbrengen van markeringen op producten.

 

Ben jij:

-          Enthousiast/Gemotiveerd

-          Accuraat

-          Pro-Actief

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Heb je interesse in deze vacature of heb je nog vragen, neem dan contact op met Sylvana van der Vlist op tel 0162522600 of mail naar raamsdonksveer@maximjob.nl


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Productiemedewerker metaalbewerkingsbedrijf, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden