Functie:

Monteur dak- en gevelsystemen

Beschrijving:

 

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever in de omgeving van Waalwijk zijn wij opzoek een monteur dak- en gevelsystemen. Het bedrijf is een ervaren bedrijf in het leveren en monteren van dak- en gevelsystemen en dakbedekkingen. Vanwege sterke groei is het bedrijf op zoek naar een nieuwe collega!

 

Functieomschrijving

Als monteur dak- en gevelsystemen ga je de montage doen van dak- en gevelsystemen. Dit zal in de breedste zin van het woord zijn, denk hierbij aan het monteren van zowel enkelwandige als geïsoleerde dak- en gevelbeplatingen.

Je zult in het begin als assistent monteur gaan werken, daarna zal je volledig opgeleid worden tot zelfstandig monteur dak- en gevelsystemen.

Je zult komen te werken in een ervaren team met een prettige werksfeer! Het is een afwisselende baan met locaties door heel Nederland.

 

Functie-eisen

 

Aanbod

Een afwisselende en uitdagende fulltime functie bij een bedrijf met prima arbeidsvoorwaarde. Salaris is conform cao.

 

Wie zijn wij?

Maxim Uitzendbureau is hét uitzendbureau van Brabant. Met onze drie vestigingen in Oisterwijk, Raamsdonksveer en Waalwijk gaan wij tot het uiterste om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Wij onderscheiden ons door maximale investering in contact met zowel de opdrachtgevers als de uitzendkracht.

 

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie of bel naar 0416-675130 en vraag naar Rosanne Timonare-Looman of Alicia Diependaal

 

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint