Functie:

Tekenaar/ werkvoorbereider gevelbouw

Beschrijving:

 

Ben jij een echte regelaar, kan jij snel schakelen? Lig jij niet wakker van deadlines en is projectmatig werken voor jou geen enkel probleem? Kom voor ons werken als tekenaar/ werkvoorbereider!

Wat ga je doen?

Als tekenaar/ werkvoorbereider ben jij de schakel tussen klant en projectleider. Jij zorgt dat het proces van tekenen en werkvoorbereiding volgens plan verloopt en dat de productie op tijd kan beginnen. Je vertaald de wens van de klant naar werktekeningen en waar nodig in 3D. Je regelt de werkvoorbereiding en zorgt in overleg met de projectleider, dat afspraken van de klant worden nagekomen.

Wie ben jij?

Wij nodigen kandidaten uit met HBO werk- en denkniveau, de voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring in de gevelbranche. Je hebt kennis en ervaring met tekenprogramma’s zoals Autocad, Revit, SchuCal en Logikal. Je bent praktisch ingesteld, oplossingsgericht, communicatief sterk en kan goed in teamverband werken. Kan je ook nog zorgvuldig te werk gaan en snel schakelen in een dynamische omgeving? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Maxim Uitzendbureau is hét uitzendbureau van Brabant. Met onze drie vestigingen in Oisterwijk, Raamsdonksveer en Waalwijk gaan wij tot het uiterste om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Wij onderscheiden ons door maximale investering in contact met zowel de opdrachtgevers als de uitzendkracht.

Waar ga je werken?

Het betreft een veelzijdig bedrijf met ruim 100 jaar ervaring in de gevelbouw met een informele sfeer waar je ruim de kans krijgt jezelf te blijven ontwikkelen. Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie of bel naar 0416-675130 en vraag naar Rosanne Timonare-Looman of Alicia Diependaal

Reageer op deze vacaturesluit vensterprint